Doorgaan

Graveren in glas en hout

Glas

Glas graveren is een techniek waarbij het oppervlak van glazen voorwerpen wordt bewerkt met behulp van een graveermachine. Door deze techniek kan er een persoonlijk ontwerp of tekst op het glas worden gegraveerd, wat het voorwerp een unieke uitstraling geeft en het geschikt maakt voor verschillende gelegenheden.

Bij lasergraveren wordt er met een laserstraal een oppervlakkige laag van het glas verwijderd, waardoor er een contrast ontstaat tussen het gegraveerde deel en het ongegraveerde deel.

Hout

Het graveren van logo's in eikenhout, walnoothout en beukenhout is een populaire en duurzame manier om merkidentiteit te promoten. Het graveren van logo's in hout gebeurt met behulp van een graveermachine, die nauwkeurig en gedetailleerd kan graveren. Het resultaat is een duurzame en kwalitatieve gravure die lang meegaat en niet zal vervagen of vervormen.

Kortom, het graveren van logo's in eikenhout, walnoothout en beukenhout is een mooie manier om jouw merkidentiteit te promoten op verschillende producten. De gravure is duurzaam, zichtbaar en geeft een professionele uitstraling aan de producten.

Techniek

CO2-lasergravure, zeer fijne kwaliteit, zelfs met kleine details

Mogelijke grootte van gravures: 5×5 mm tot 600×600 mm

Standaard diepte van gravures 0,50 mm

Variaties

We kunnen meer/minder kracht gebruiken om logo's donkerder of lichter te krijgen. We kunnen sommige details van het logo ook donkerder en wat lichter graveren om het effect van een paar kleuren te krijgen.

Beukenhout

    Verzending door Europa

    We versturen naar elk Europees land

    Bekend van ons maatwerk

    Experts op het gebied van hout