Doorgaan

Houten Sleutelhangers Ontwerpen

Maatwerk maakt een product bijzonder. Door een product te personaliseren wordt het uniek en representatief voor jouw organisatie. En hoe tof is het als je een gepersonaliseerd item van het bedrijf altijd bij de hand hebt. Met onze op maat gemaakte sleutelhangers is dit mogelijk. Ontwerp jouw eigen houten sleutelhanger en laat hier een bedrijfslogo of tekst op graveren. 

Waarom houten sleutelhangers laten maken?

Sleutelhangers in eigen ontwerp zijn opvallende en praktische relatiegeschenken. Door hierbij gebruik te maken van hout, creëren we een duurzaam uiterlijk. Bovendien is hout uitermate geschikt om te graveren. Hiermee kunnen we de sleutelhanger een persoonlijk tintje geven. Daarnaast zorgt een sleutelhanger in een unieke vorm voor een sleutelbos die altijd te herkennen is. Zo weet je altijd in één oogopslag welke sleutelbos van jou is. De sleutelhangers kunnen dienen als promotiemateriaal, maar ook als relatiegeschenk. 

Vanaf 50 stuks

Heb jij een uniek ontwerp in gedachten en wil je dit graag uit laten werken? Vraag een proefdruk aan, zodat je de hanger kan zien en voelen. Sleutelhangers op maat zijn bij ons al te bestellen vanaf 50 stuks. 

Gratis verzending

Bij besteding van €300+

Maatwerk

Vraag naar de opties

Heb je een vraag?

+31 30 227 04 35