Doorgaan
Menumappen & Klemborden

Maatwerk

Bij ons is het mogelijk om menumappen in verschillende maten te laten maken. Bovendien kunnen we de menumap voorzien van een logo, diverse sluitingen, metalen hoeken of kaartfittingen.

Liever een standaard model uitkiezen? Bekijk dan onze collectie menumappen.
BEDRIJFSLOGO
GRAVEREN
We kunnen een menumap voorzien van een logo
zónder kleur door middel van graveren.
BEDRIJFSLOGO
PRINTEN
We kunnen een menumap voorzien van logo in kleur
middels printen.
KLEUR DRAAD
Subtiel de stijl van het bedrijf accentueren? Een draadkleur in dezelfde kleurtint als het logo zal de menumap perfect harmoniseren.
SLUITINGEN
Onze sluitingen (drukknoppen) zijn roestvrij en dus geschikt voor elk restaurant, hotel of café. De sluitingen zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, goud & chroom.
MONTAGESCHROEVEN
De montageschroeven voor de menumap zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materiaalsoorten. Messing of chroom, lang of kort, vintage of modern. Altijd passend bij de stijl van het menu.
METALEN HOEKEN
De hoeken van de menumap beschermen, of de map net wat stijlvoller maken? We hebben drie soorten hoeken: in goud of zilverkleur.
KAARTFITTINGEN
In onze standaardversies bieden we kaartfittingen aan in zwart en chroomkleur. Op bestelling kunnen de fittingen gekleurd worden naar elke gewenste kleur.
KLEUR ELASTIEK
Elastiek in een kleur die verwijst naar de stijl van het logo? Mogelijk in de volgende kleuren: zwart, rood, oranje, groen, blauw, geel, marineblauw en wit.

Heb je nog een vraag?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.