Doorgaan

Over ons

Waar het begon... De Hogeschool Utrecht

Het verhaal begint in 2017 op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Utrecht. In het eerste jaar van de opleiding is het de bedoeling om een bedrijf in groepsverband op te richten. Samen met vijf medestudenten heeft Marvin toen een serveerplank met 2 inkepingen ontwikkeld om schuivende sausbakjes in de horeca tegen te gaan. Destijds konden we de inkepingen niet op maat maken, waardoor onze plank maar voor één type sausbakje gebruikt kon worden. Hierdoor werd gedurende het project helaas geen plank verkocht...

Geen één plank verkocht. Hoe nu verder?

Nadat het project was afgerond heeft Marvin in 2018 het bedrijf Marvin's opgericht (voorheen Marvin's Borrelplanken). Met een plank onder zijn arm, is hij toen tientallen horecazaken in Utrecht afgegaan. Al snel volgde zijn eerste klant, geen restaurant, maar een meubelzaak! 

Hoe kan dat? Toen Marvin langsging bij restaurant Bij Moov, wisten ze hem te vertellen dat de meubelzaak aan de overkant op zoek was naar een Utrechtse borrelplank. De plank moest voorzien worden van een gegraveerde Domtoren. Zo gezegd, zo gedaan! Marvin heeft toen zijn eerste plank verkocht aan Geert Fuhren (links op de foto) van De Koperen Bel.

Koperen Bel (Geert) & Marvin's Maatwerk (Marvin)

Van Marvin's Borrelplanken, naar Marvin's BV

Waar we in het begin alleen houten borrelplanken op maat maakte, doen we nu véél meer dan dat. Inmiddels bevat ons assortiment naast borrelplanken ook: glazen, menukaarthouders, bestek, menumappen, wijnpakketten en sleutelhangers.

We gaan deze koers voortzetten want ons streven is om dé relatiegeschenk- en horecaspecialist te worden voor op-maat-gemaakte producten in Nederland en België. 

Gratis verzending

Bij besteding van €300+

Maatwerk

Vraag naar de opties

Heb je een vraag?

+31 30 227 04 35